Ginexid spuma

Cod produs: GX

Producător: FARMA-DERMA s.r.l. Italy

Preţ: 50,58 lei
Cant:

Ginexid este UNICA spumă intimă cu acțiune dublă și protecție. Ingredientele naturale  împrospătează și răcoresc imediat. Clorhexidină și Acidul Undecilenic distrug bacteriile și fungii păstrând microflora și aciditate naturală zonei intime.

Peste 90 de spălări. Simțiți –vă proaspete și protejate în cursul întregii zile.

Ginexid spumă intimă este o  nouă generație de produs dezvoltat pentru nevoile femeii moderne și dinamice  de orice vârsta.

 

✿ o formulă special dezvoltată împotriva infecțiilor bacteriene și fungice;

 o spumă voluminoasă și densă ușor de utilizat;

 aromă de mentol;​

răcorire și împrospătare pe moment;

 pH<4,5, care păstrează microflora și aciditatea naturală;

 testată dermatologic;

 nu conține coloranți, conservanți și surfactanți;

 peste 90 de spălări;

 pentru femei de orice vârstă.

 

De ce Ginexid spumă este un standard nou în grija pentru sănătătea intimă a femeii?

Ginexid spumă intimă este presentată sub formă de spray de generație cea mai nouă, care conține o spumă  densă special dezvoltată pentru un efect maximal de spălare rapidă. Ginexid spumă este foarte eficientă datorită efectului ei antibacterian și antifungic.

 

Când să folosesc Ginexid spumă?

Utilizați Ginexid spumă în fiecare zi. Formula ei special dezvoltată va proteja de infecții bacteriene și micotice (fungice).

 

De ce spumă?

Spumă voluminoasă, densă  și inovativă din Ginexid asigură o aplicare foarte ușoară care duce la răcorire și împrospătare imediată. Permite o utilizare fără atingere a pielii care elimină fiecare risc de contaminare și compromitere a efectului. Ginexid spumă intimă permite dozarea ușoară și depozitare fără schimbare. Potrivit pentru piele și mucoasă delicată și sensibilă.

 

Ce conține Ginexid spumă intimă?

Ginexid spumă intimă conține extracte active naturale special selectate care împreuna asigură o acțiune puternică și îndelungată. (află mai multe de mai jos în Descrierea detaliată)

 

Pentru cât timp este suficientă Ginexid spumă?

Puteți face peste 90 de spălări – un flacon este suficient pentru 3 luni și are grija de calitate igienei dvs intime de zi cu zi.

 

Spuma intimă este un produs de nouă generație cu avantaje semnificative în comparație cu altele dușuri sau geluri intime.

Să începem fiecare zi nouă proaspete și confidente! Ginexid spumă este o formulă special dezvoltată pentru îngrijire completă a igienei intime a femeii din fiecare zi!

 

http://moeto-zdrave.com/image/data/info-2-256.png

Indicații:        
Spuma de curăţare Ginexid®, cu pH de 4,5, este indicată pentru igiena intimă zilnică, inclusiv în prezenţa patologiilor (vulvite bacteriene si micotice) şi/sau în asociere cu tratamente specifice.

 

Proprietăţi: 

Graţie formulei sale fără surfactanţi agresivi, curăţă delicat şi este bine tolerată şi în caz de utilizare prelungită. Complement igienic şi cosmetic util în orice situaţie care prezintă risc crescut de infecţie (piscine, săli de sport, plaje, purtarea unor articole de îmbrăcăminte sintetice sau strânse pe corp, folosirea tampoanelor și absorbantelor, perioada de după actul sexual), în perioadele specifice vieţii de femeie (sarcină, lăuzie, ciclu menstrual) sau în profilaxia pre- şi post-operatorie în intervenţiile chirurgicale. În plus, spuma de curăţare Ginexid®, datorită formulei sale speciale, are şi o acţiune antibacteriană prin prevenirea proliferării microbiene.

Ingrediente:

apă, sulfosuccinat lauret disodic, butan, sulfat lauril de amoniu, apă de flori de muşeţel, apă de hamamelis virginiana, propan, izobutan, acid lactic, sodium carboxymethyl cocopolypropylamine, undecylenamidopropyl betaine, dimeticon peg-12, clorură de sodiu, parfum, mentol, polyquaternium-44, dugluconat de clorhexidină, ulei din frunze de melaleuca alternifolia, limonen.

Extract apos de Hamamelis. Hamamelis este un mijloc din homeopatie cu un efect antiinflamator bine exprimat, care elimină umflarea și pruritul țesuturilor afectate prin efectul lui vasoconstructor. Ameliorează uscăcinea și iritația.

Extract apos de Mușețel. Mușețelul este un mijloc testat în cazul unor procese inflamatoare ale pielii și mucoaselor cu un efect antiinflamator, emolient și calmant.

Extract uleios de Arbore de ceai. Are o acțiune antiseptică, antiinflamatoare și antivirală.

Acid undecilenic. Acidul undecilenic se utilizează în dermatologie ca un mijoc pentru a trata infecțiile fungice. Infecția fungică este un risc care o însoțește pe femeie tot timpul (menstruație, plajă, sport, contact sexual, alte), care impune să facă o igienă intimă regulată.

Acid lactic. Este o parte naturală din microflora pielii și mucoasei.

Mentol. Mentolul va crea o senzație excepțională și de prospețime.

 

Instrucțiuni de utilizare

Agitați bine tubul de spray înainte de utilizare și țineți-l în poziție verticală în timpul pulverizării. Curățați mucoasa genitală externă și clătiți cu apă.

 

Ginexid spumă este un produs din campania lider italiană Farma-Derma  pentru  grija sănătăți femeii în conformitate cu standardele de producție europene și mondiale. Scopul principal al companiei este crearea unor produse inovative pentru sănătatea și bunăstarea femeii. Compania concentrează strategiile și cercetările sale pentru dezvoltarea compușilor  de origine naturală și nu asupra molecule sintetice.

 

 

TESTATĂ DERMATOLOGIC!

Cautați produsele noastre în farmacii!

CPNP: 1074284

 

 

 

Producător:

Farma-Derma s.r.l., Via dei Bersaglieri, 10-40010 Sala Bolognese (BO), Italy

 

Distribuitor: 

Naturpharma Romania SRL, Str. Nicodim nr.18.sector 6 061484-Bucuresti, Romania

Теl: 0040212110117, office@cicapro.com