Cicatridina unguent

Cod produs: cu-3

Producător: FARMA-DERMA s.r.l. Italy

Preţ: 58,31 lei
Cant:

Zgârieturi , răni, arsuri?

Cicatridina unguent este o soluție rapidă și eficientă.

Cicatridina unguent și Cicatridina spray sunt produse №1 pentru cicatrizarea rapidă și estetică ale lui Farma- Derma – Italia.

 

Plăgile sunt o parte integrantă din viața nostră de zi cu zi. Foarte des o rană simplă ne face probleme și complicații.  Aplicarea unor produse care conțin acid hialuronic (Cicatridina unguent și Cicatridina sprayimediat după prejudiciu (rănire) asigură o cicatrizare a suprafeței afectate mai rapidă, mai nedureroasă și mai estetică și previne apăriția unor infecții. Când rănile sunt infectate, Cicatridina unguent și Cicatridina spray sunt necesare pentru vindecarea lor.

 

Cicatridina unguent este potrivit pentru aplicare în caz de:

  răni, zgârieturi și julituri;

  arsuri solare și arsuri din incidente din modul de viața;

  leziuni din cauza unor proceduri cosmetice (râs, depilare, etc.); 

  plăgi chirurgicale – primare și secundare (inclusiv plăgi deschise).

 

Traume la copii:

 zgârieturi;

✿ tăieturi;

 răni.

 

Când este recomandabil să folosim Cicatridina sub formă de unguent?

 Cicatridina unguent este forma mai convenabilă în caz de răni pe suprafețe mici – fața, mâini sau suprafețe incomode pentu atingere – cum este spatele. În astfel de cazuri Cicatridna spray este mai neconvenabil pentru că produce pulbere și folosit pe fața poate cădea în ochi.

✿ Este recomandabilă folosirea Cicatridinei unguent în caz de arsuri mai serioase de gradul 2, în comparație cu Cicatridina spray el asigură o umiditate mai mare, care este o condiție necesară pentru vindecarea arsurilor mai grave.

 Cicatridina unguent poate fi folosit în tot fel de leziuni cutanate atrofice (ulcer postflebitic, dermită de stază, ucler diabetic, ulcer varicos, etc.). Clorhexidina,  pe care Cicatridina unguent il conține are un efect antiseptic foarte mare și așa elimină aparitia unor infecții, care pe de altă parte este o condiție absolut obligatorie de a începe procesul de vindecare.

 

Cicatridina unguent este o formulă special dezvoltată și patentată, care conține:

Acid hialuronic – care are capacitatea unică de a lega moleculele de apă, de a activa procesul de recuperare, de a stimula regenerarea țesutului și de a accelera procesul de cicatrizare ale plăgilor superficiale și profunde, suprimă procesul de inflamație.

Ulei de migdale dulci – are acțiune antiinflamatoare și analgezică, recuperează elasticitatea a țesuturilor și stimulează epitelizarea pielii si mucoaselor.

Clorhexidină – antiseptic din nouă generație, cu un efect antibacterian dovedit în practica clinică, care asigură o activitate antibacteriană maximală.

 


 Indicații:

Tratament adjuvant în procesele reparative ale rănilor superficiale și adânci (julituri, lacerații, arsuri, leziuni chirurgicale, escare și ulcerații) indiferent de originea lor.

Compoziţie:

Apă, parafină lichidă, alcool cetilstearilic, ulei de migdale dulci, polioxietilenă (2) stearil eter, polioxietilenă (21) stearil eter, glicerină, sorbitol 70%, ulei de silicon, digluconat de clorhexidină 20%, imidazolidinil uree, hialuronat de sodiu, EDTA, BHT

Tub de 60 g

 

Efecte nedorite:

Utilizarea tuturor produselor pentru uz topic, în special pe o perioadă  îndelungată, poate cauza sensibilizare. În acest caz, opriți tratamentul și consultați un doctor pentru a începe o terapie corespunzătoare. Dacă apar efecte nedorite, informați-l pe medicul sau farmacistul dvs.

 
Cicatridina unguent ameliorează efectiv durerea, edemul și inflamația!
Terapie locală pe bază de acid hialuronic!

 

 

 

 

 

 

Cautați produsele noastre în farmacii!

 

Dispozitiv medical: CE 0373 / Nr 55527/08.10.2013

 

Producător:

 

Farma-Derma s.r.l., Via dei Bersaglieri, 10-40010 Sala Bolognese (BO), Italy

 

Distribuitor: 

Naturpharma Romania SRL, Str. Nicodim nr.18.sector 6 061484-Bucuresti, Romania

Теl: 0040212110117, office@cicapro.com