Cicatridina ovule

Cod produs: CS044

Producător: FARMA-DERMA s.r.l. Italy

Preţ: 52,36 lei
Cant:

Arsuri, uscăciune, disconfort? Cicatridina ovule are grija pentru sănătatea dvs intimă în intregime. Pentru mai multă intimitate și experiențe de neuitat.

Cicatridina ovule este produsul cel mai reușit al lui Farma-Derma - Italia (compania lider pe piața europeană pentru produse ginecologice), creat pentru  a  păstra și restabili sănătătea și umiditatea vaginului.

 

Cicatridina ovule are o compoziție unică și patentată cu un mecanism de acțiune triplu :
Umezirea vaginului;
2 Protejează de apariția unor infecții;
3 Recuperează funcția dereglată (tulburată) a mucoasei vaginale și peretele.

 

Cum Cicatridina ovule protejează vaginul?

Cicatridina ovule este un produs nevătămător și inofensiv care se dizolvă foarte rapid și înconjoară ca un strat nou întregul perete  vaginal si astfel il hidratează și previne de  diferite infecții. 

Cicatridina ovule conține o cantitate optimală de acid hialuronic. O cantitate suficientă de acid hialuronic este condiția de a începe procesul de regenerare (recuperare și vindecare) al peretelui vaginal. Acidul hialuronic pune bazele formarii tuturor straturilor mucoasei vaginale și asigură menținerea unor parametri fiziologici normali.

Acidul hialuronic este moleculă cea mai hodrofilă (care se leagă cel mai ușor cu apă) din corpul uman, care inseamnă că are capabilitatea de a atrage o cantitate  de apă foarte mare. Acest aspect permite peretelui  vaginal să mențină o umiditate permanentă și problemele ca arsuri, prurit și disconfort la urinare să fie rezolvate.

În compoziția Cicatridinei ovule, Acidul hialuronic este combinat cu substanțe naturale (Gălbenele, Centella Asiatică, Aloe Vera, Arbore de Ceai) cu o acțiune antiinflamatoare foarte bine exprimată  care să garanteze un mediu vaginal calmant, vital și fără iritații și inflamații.

 

Cum ajută Cicatridina ovule în timpul actului sexual?

Simțiți durere, uscăciune și disconfort în timpul actului sexual?

Folosiți un ovul de Cicatridina cu o jumătate -o oră înainte de contactul sexual. El o sa se dizolve rapid, o să lubrifieze vaginul și o să asigure o experiența completă. 

Cicatridina ovule poate fi administrată  împreuna și cu alți lubrifianti, utilizați  în timpul actului sexual.
Igienă intimă este o parte integrantă din grija pentru sănătatea sexuală.

 

Putem folosi Cicatridina ovule ca profilaxie?

Folosirea Cicatridinei ovule ca profilaxie crește semnificativ protecția de infecții și garantează un mediu vaginal sănătos. Prin folosirea ovulelor Cicatridina se menține un ecosistem vaginal normal.

Pentru o protecție mai eficientă de infecții folosiți ovulele Cicatridina după piscină, plajă, fitness, după utilizarea tampoanelor, șervețelelor sanitare,  etc.

Atenție! Vara este sezonul pentru odihna la mare. Expunerea îndelungată la soare duce la scăderea sistemului imunitar și în cazul unui organism mai sensibil poate duce la infecții în  zona intimă. Combinația între expunerea la soare, contactul cu apă contaminată (de mare, în piscină) și alt mediu crește riscul de a dezvolta vaginită bacteriană. 

Folosiți Cicatridina ovule ca profilaxie o dată pe zi, seara timp de 10 zile. Cel puțin de două ori pe an.

 

Cum ajută Cicatridina ovule femeile în premenopauză și menopauză?

Un fapt bine cunoscut este că în timpul premenopauzei și menopauzei cantitatea in organism de estrogeni scade până la dispăriția lor completă, iar ei sunt o condiție importantă pentru sănătatea peretelui vaginal.

Reducerea estrogenilor este responsabilă pentru subțierea peretelui vaginal, des însoțită cu uscăciune vaginală, secreția vaginală neplăcută care duce la dificultăți în timpul actului sexual. Apar senzații ca dureri, arsuri, prurit.

Intrarea în perioada menopauzei,  nu înseamnă, în niciun caz,  că femeia trebuie să se lipsească de confortul ei de femeie sănătoasă și activă sexual. Ca să obțină confortul dorit, femeia modernă trebuie sa aibă grijă de sănătatea vaginului ei.

Folosirea ovulelor de Cicatridina îmbunătățește umiditatea, elimină disconfortul și sprijină rezistența și elasticitatea peretelui vaginal.

În perioada premenopauzei și menopauzei folosiți Cicatridina ovule în fiecare zi,  un ovul pe zi, seara pentru primele 10 zile (o cutie) apoi 1 ovul o dată la două zile timp de 20 de zile ( o cutie).

Acțiunea Cicatridinei ovule va continua în următoarele 1-2 luni după care, în funcție de profilul de estrogen individual o să fie necesar să repetați terapia.

 

Ce conțin Cicatridina ovule?

Acid hialuronic – un factor principal în procesul de formare a unui țesut sănătos. Formează un strat protector care protejează vaginul  de microorganisme patogene (cauzătoare de boli);

Extractele din Centella Asiatica, Gălbenele, Aloe Vera și Arbore de Ceai sunt o combinație unică și patentată din extracte naturale special selectate, care au o acțiune vasoprotectoare, antiiflamatoare, antifundică, antivirală și calmantă.

 

Cicatridina ovule este un produs care poate fi folosit îndelungat.
Disconfort intim? Nu mai exista!
Utilizați Cicatridina ovule pentru o acțiune rapidă și eficientă!
Nu conține hormoni!

Cicatridina ovule este recomandată de către ginecologi lideri în Europa pentru un spectru larg de  indicații ginecologice și pe care le puteți înțelege de la ginecologul dvs.

 

 

Indicații:

 în caz de uscăciune, arsuri și disconfort;

 

 pentru un contact sexual fără probleme și adecvat;

 

 în toate condițiile care perturbează ecosistemul normal al vaginului;

 

 în perioada premenopauzei și menopauzei;

 

 pentru cicatrizare după naștere;

 

 radioterapie – în special după brahiterapia folosită în tratamentul colului uterin și al endometrului.

 

Compoziție / ovul:

 Hyaluronic acid sodium salt (Acid hialuronic sub formă de sare de sodiu)

5 mg

 Centella asiatica oil extract (Centella asiatică (Gotu Kola))

60 mg

 Calendula oil extract (Gălbenele)

60 mg

 Aloe Vera oil extract (Aloe Vera)

60 mg

 Tea tree essential oil (Arbore de Ceai)

2 mg

 

Ambalaj: cutie cu 10 ovule vaginale

 

Mod de administrare: conform prescripției medicale.

 

Efecte nedorite și interacțiuni cu alte produse:

Până în acest moment nu sunt cunoscute efecte nedorite sau interacțiuni cu alte produse.

 

 

Cautați produsele noastre în farmacii!

 

Dispozitiv medical: CE 0373 / 9206/18.02.2010

 

Producător:

 

Farma-Derma s.r.l., Via dei Bersaglieri, 10-40010 Sala Bolognese (BO), Italy

 

Distribuitor: 

Naturpharma Romania SRL, Str. Nicodim nr.18.sector 6 061484-Bucuresti, Romania

Теl: 0040212110117, office@cicapro.com