Livuron Hepa

Cod produs: Livuron Hepa

Preţ: 49,05 lei
Cant:

NOU!

LIVURON HEPA - AJUTĂ LA BUNA FUNCŢIONARE ŞI REFACERE A FICATULUI

 

Ficatul este cel mai mare organ care efectuează mai mult de 400 de funcții vitale în corpul uman.

Acestea includ eliminarea toxinelor, reglarea metabolismului mineral, reglarea endocrină, termoreglarea, metabolismul carbohidraților, metabolismul proteinelor, depozitarea glicogenului, refacerea rezervelor de sânge și vitamine, sinteza proteinelor plasmatice, producerea de substanțe care ajută la digestie și o serie de alte procese.

Ficatul susține aproape fiecare organ din organism și este vital pentru supraviețuirea acestuia. Datorită poziției sale strategice și a caracteristicilor multidimensionale, acest organ este, de asemenea, predispus la multe boli.

 

Afecţiunile hepatice pot surveni în urma

• Infecţiilor (hepatită)

• Consumului de alcool

• Administrării de medicamente

• Noxelor industriale

• Sindromului metabolic

• Diabetului zaharat

 

Stresul oxidativ reprezintă un mecanism patologic principal care participă la iniţierea şi progresia afecţiunii hepatice. În cadrul acestuia se formează compuşi de azot şi specii reactive de oxigen precum peroxid de hidrogen, radical hidroxil, radical hidroperoxil şi anion superoxid care afectează celulele ficatului.

Organismul deţine o serie de agenţi în interiorul celulelor care îl protejează împotriva stresului oxidativ şi afectarea ulterioară a ţesutului. Acestea pot fi glutation, S-Adenozil-Metionină, tirodoxină şi de asemenea şi câteva enzime antioxidante precum superoxid dismutază, catalază, GSH-peroxidază şi hemoxigenază-1. Dereglarea echilibrului între oxidanţi şi antioxidanţi în organism contribuie la accentuarea stresului oxidativ.

STRESUL OXIDATIV POATE FI INFLUENŢAT ŞI POATE FI ACTIVAT PROCESUL DE REFACERE A CELULELOR HEPATICE?

RĂSPUNSUL ESTE „DA"

S-a constatat faptul că ţesutul hepatic are o capacitate mare de regenerare şi reprezintă un răspuns organizat şi controlat al acestui organ la deteriorarea ţesutului indusă de stresul oxidativ ca urmare a agenţilor toxici, substanţe chimice, traumatisme, infecţii sau intervenţii chirurgicale.

 

LIVURON HEPA

Indicații: Supliment alimentar care contribuie la menținerea funcției normale a ficatului.

Alte ingrediente:  agenti de incărcare: maltodextrină, celuloza microcristalină, Vitamina E-DL/acetat de alfa tocoferil 50%; capsulă: gelatină, dioxid de titan; uridin monofosfat, sare de sodiu; citrat de colina, extract uscat din  ciulinul laptelui-silimarina; agent antiaglomerant: stearat de magneziu, acid folic, Vitamina B12-cianocobalamină. (*Valoare Nutrițională de Referința cf. Regulament 1169 / 2011; **doza zilnică nu a fost stabilită).

Doza recomandată: 1 capsulă o dată pe zi.
Curs terapeutic recomandat: 3 - 6 luni.

 

Contraindicatii: Copii mai mici de 6 ani, femei insarcinate sau care alapteaza, persoane cu hipersensibilitate la oricare dintre componentele produsului. A se pastra in ambalajul originar, la temperatura camerei. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. A nu se depasi dozare comandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.

Mod de prezentare:24 de capsule.

 

 

Producător:

Plantapol S.L. · Pol. Ind. Malpica Alfindén, G 18 50171 - La Puebla de Alfindén, Zaragoza (Spain)

 

Distribuitor: 

Naturpharma Romania SRL, Str. Nicodim nr.18.sector 6 061484-Bucuresti, Romania

Теl: 0040212110117, office@cicapro.com